TRENING – Autoslalom, KNA Varna, onsdag 23.09.20


KNA Varna arrangerer autoslalåm trening onsdag 23.09.20. 17:00-20:00

Vi kjører i gang med en autoslalåm trening.
Dette er åpent for alle som har lyst til og teste autoslalåm. Det blir en ny treningsløype igjen og treningen vil bli kjørt uten tidtaking for mest fokus på kjøretid.

Vi begynner med innsjekk litt før kjøringen og tar en enkel teknisk kontroll, og gjør det også utover kvelden fram til kjøringen slutter.
Det eneste som kreves for å kjøre er en bil med hvite skilt som bruker på vei, førerkort, eventuelt trafikalt grunnkurs bevis for å øvelseskjøre og krav om hjelm hvis man kjører med åpen bil.
Treningsavgift på 200,- og eventuelt løse inn en engangslisens på 100,- hvis man ikke har helårslisens, alle førerlisenser i NBF er gyldige.
I henhold til smittevernregler ber vi alle ta hensyn. Hold god avstand og følg anvisninger som blir gitt. IKKE kom om du har symptomer eller er i karantene.

Vi kommer til å ha faste treninger utover og vil rullere med løyper så det ikke blir likt hver gang.

Gjerne kom med tilbakemelding, forslag, forbedringer eller andre idéer. Kanskje DU har en god idé for en kombinasjon eller løype som du har veldig lyst til å teste, så kan det hende det dukker opp i en trening eller løp.

Kan sende et blankt kart hvis noen har lyst til å prøve å tegne en ønsket løype.

Det er stengt for kommentarer.