TRENING – KNA Varna, søndag 18.10.20


Vi inviterer til en autoslalåm trening her hos KNA Varna som en avslutning på sesongen. Denne gangen håper vi på bedre vær, og kaféen er åpent som vanlig.

Dette er åpent for alle som enten har lyst til å teste autoslalåm, eller har lyst til å få kjørt en siste gang før sesongen er helt ferdig og vinterhjula skal på. Det vil blir kjørt to forskjellige treningsløyper der vi bytter i midten av treningen. Begge løypekartene vil bli hengt opp på vinduet ved sekretariatet før start av treningen.

Tidsskjema:
11:00 – Innsjekk og teknisk starter og tas utover dagen dersom man kommer senere.
11:00-11:50 – Mulighet til å gå løype
11:55 – Kjapp introduksjon til autoslalåm for nye, utenfor sekretariatet
12:00 – Kjøring starter
14:30 – Pause og bytte av løype
14:45 – Kjøring til kl. 17

Det eneste som kreves for å kjøre er en bil med hvite/grønne skilt som brukes på vei, førerkort, eventuelt trafikalt grunnkurs bevis for å øvelseskjøre og krav om hjelm hvis man kjører med åpen bil.

Treningsavgift på 200,- og da får man kjøre så mange runder man klarer, det er bare å stille seg på nytt i kø for start. Det må eventuelt løses inn en engangslisens på stedet for 100,- hvis man ikke har helårslisens, alle førerlisenser i NBF er gyldige.

Vi har satt opp et enkelt skjema som tar under et minutt, alle må fylle ut. Man trenger ikke å fylle ut den nå, man kan fylle ut dette på banen ved å skanne QR koden som henger på veggen ved sekretariatet eller gjøre det nå hvis man ønsker å klikke på lenken under. Når denne er utfylt og sendt inn, så er det bare å gå rett i innsjekk med førerkort, evt. lisens og kort til betaling. Deretter ned til teknisk og da er man klar til å kjøre.

Lenke til skjema: https://forms.gle/W1YDMejtwBVUE1NN9

I henhold til smittevernregler ber vi alle ta hensyn. Hold god avstand og følg anvisninger som blir gitt. IKKE kom om du har symptomer eller er i karantene.

Link til FaceBook arrangementet: https://www.facebook.com/events/3202514229826017

 

Det er stengt for kommentarer.