Autoslalom Varna Kart Ring, søndag 02.05.21

Årets sesongåpning hos KNA Varna gikk av med Vårløpet søndag 2. mai på Varna Kart Ring.

Det ble en fantastisk dag, med godt vær, bra løype og 46 førere til start. Klasse 6 ble kjørt for første gang her med 4 forskjellige elbiler til start.

Løypen ble kjørt i en reversert baneretning, dette var noe nytt for mange og nye deltakere, og gjorde det til en ny opplevelse av banen.

Vi har innkjøpt nytt tidtakerutstyr i år som fikk prøve seg for første gang i løp og bidro til et svært effektivt løp, med mellomtid og display gjorde det at det var veldig spennende for andre få med seg. Og høre på vår speaker Geir Åge Lia formidle det på en fantastisk måte som alltid og setter en bra stemning over løpet.

Vi takker for alle førerne som deltok og fulgte alle smitteverntiltak helt eksemplarisk, samt en kjempestor takk til de som stilte opp som funksjonærer under dagen.

Vårløpet resultatliste: Vårløp Resultatliste

Varnacupen poengtabell: Varnacupen2021poeng

Neste løp er søndag 27. juni på Varna Kart Ring. Dette blir et stort 50 års Jubileumsløp for RCC/KNA Varna, og vi håper på enda flere deltakere og publikum tar turen da.

Vi kjører også treninger, planlagte treninger før neste løp er: 12. mai, 26. mai, 23. juni. Følg oss på www.facebook.com/KNAVarna/ for mer informasjon.

Bilder:

Video:

Klasse 1:

Klasse 2:

Klasse 4:

 

 

—– ——

INVITASJONEN:

KNA Varna ønsker velkommen til Vårløpet i Autoslalåm på Varna Kart Ring, søndag 02.05.21.

Dette blir sesongåpning av årets tre løp som blir arrangert av KNA Varna. Det vil også bli en arrangert en cup med disse tre løpene.

Alle kan delta hvis de har en registrert bil. Flere førere kan kjøre samme bil.

16-åringer med bestått trafikalt grunnkurs kan delta med ledsager. Har du alltid hatt lyst til å prøve å kjøre et billøp, da er autoslalåm helt perfekt for å starte, du kan stille opp i din vanlige bruksbil og ha det gøy.

TRYKK HER FOR TILLEGGSREGLER

PÅMELDINGSSKJEMA: https://forms.gle/6E5d9ovnssVXoqMCA

Varnacupen 2021:

Vi har også den gleden til å invitere til en minicup hos oss med våre tre løp vi skal ha i 2021. Sesongen starter med Vårløpet 2. mai, deretter 50 års Jubileumsløpet for KNA/RCC Varna 27. juni.

Sesongen avsluttes med Høstfinalen 12.09 som kommer til være et lengre løp enn de to andre og premieutdeling for cupen skjer etter Høstfinalen er utført.

TRYKK HER FOR MER INFO OM VARNACUPEN 2021

Holdt deg oppdatert på arrangementet og følg med på Facebook.
https://www.facebook.com/events/191789589415402/

Smittervern:

I henhold til smittevernregler ber vi alle ta hensyn. Hold god avstand og følg anvisninger som blir gitt, og husk munnbind. IKKE kom om du har symptomer eller er i karantene.

Viktig! Hold deg oppdatert i forbindelse med Covid-19 fra NBF:

https://bilsport.no/informasjon-og-retningslinjer-i-forbindelse-med-covid-19/