TRENING – Autoslalom nybegynnere KNA Varna, mandag 10.04.23


KNA Varna hadde nybegynnertrening i dag, der det var flere som fikk sin første smakebit med Autoslalom.

Vi takker for besøket, og ønsker dere velkommen tilbake.

 

 

 

INNBYDELSEN:

Velkommen til nybegynnertrening i Autoslalåm hos KNA Varna, mandag 10.04.23.

Sted: Vålerveien 1876, Sperrebotn, Østfold

Lyst til å prøve autoslalåm?

Vi ønsker å få med flere til å prøve autoslalåm, så vi arrangerer en gratis trening ment for nybegynnere, som en introduksjon til sporten.

Vi arrangerer derfor nybegynnertrening i Autoslalåm 10. april (2. påskedag) for alle som har lyst til å prøve, med introduksjon og kjøring med instruktør. Bli med, for dette blir altså en gratis trening for nybegynnere. Så alle som er ferske eller nye til sporten kan få trent gratis på denne treningen.

Vi går igjennom sammen hvordan komme i gang, hvordan man skal gå løyper og hva man skal se etter. Vi kommer også til å ha noen instruktører som har kjørt autoslalåm i flere år, som kommer til å sitte på og hjelpe med hvordan man skal komme seg gjennom løypen på best mulig måte. Den siste timen så kjører vi vanlig treningskjøring med tidtaking, så man får ca. 2 timer kjøring til sammen.

Maks 50 deltakere, påmeldingen gjøres på varna.no/trening. Man kan gjerne ta turen innom hvis man vil kun være med på info, gå løype, og se på. Bare møt opp for det. Hva trenger man for å kjøre autoslalåm? – Førerkort kl. B, eller trafikkaltgrunnkursbevis og ledsager for øvelseskjøring. – En bil med hvite eller grønne skilter som er EU-godkjent og brukes på veien.* – Førerlisens, dersom man ikke har det, så kan man kjøpe en engangslisens for 100,- til treninga. *Sommerdekk er anbefalt for autoslalåm, piggdekk er ikke tillatt.

Åpent for alle som har lyst til å prøve autoslalåm eller er nysgjerrige for sporten, nybegynnere og andre som kunne tenkt seg en oppfriskning. Autoslalåm er veldig enkelt, her gjelder vegtrafikkloven. Så har du en bil med hvite/grønne skilt som brukes på vei, samt førerkort eller trafikalt grunnkurs bevis for å øvelseskjøre, kan du delta. Kun krav om hjelm på åpen bil dersom man skal kjøre med taket nede. Det er tillatt med en passasjer foran under treningen, det kreves gyldig lisens på passasjer, se info under. Passasjer skal også fylle ut påmeldingsskjema, det er gratis å være passasjer under trening.

Det er ingen forhåndspåmelding, man kan møte opp og melde seg på der. Det er hengt opp QR-kode for påmeldingsskjema ved innsjekk, som skal fylles ut. Man kan gjøre det før man ankommer via denne lenken og gå rett i innsjekk: varna.no/trening

Tidsskjema:
11:30 – Innsjekk
12:00 – Introduksjon til autoslalåm
– Kort info om autoslalåm
– Reglement og teknisk kontroll, hva passe på
– Gå gjennom løypeskisse, deretter gå løypen sammen
13:30 – Kjøring med instruktør
14:30 – Vanlig treningskjøring med tidtaking
16:00 – Avslutning og sammendrag

Treningsløype: Nr. 1 – Slalåmkongen

Priser for trening:

For nybegynnere: GRATIS

Vanlig treningsavgift: 250,- pr. fører
For t.o.m. 23 år: 150,- pr. fører
Øvelseskjøring: Gratis, dersom ledsager kjører(vanlig treningsavgift).

Det kan løses engangslisens pr trening eller løp på www.bilsportlisens.no, dette koster 100,- pr trening og 220,- pr løp. Helårslisens for autoslalåm koster 570,- og kan søkes om på www.bilsport.no. Så man sparer fort dette ved å kjøpe helårslisens. Alle andre førerlisenser(BC, Gokart, Racing etc.) i NBF er gyldige i autoslalåm.