Autoslalom med Amcar i Bergen, mandag 01.05.23

Det ble en fin dag på Eikås! Kaldt men vi slapp regn! 19 deltagere fordelt på 17 biler er bra.

Det var nok lurt å slippe inn også ikke amerikanske deltagere. Masse publikum! Kiosken ble nesten utsolgt! Tror det må ha vært rundt 100 biler på utstillingen og på banen.

Jeg har laget et album fra dagen det er mulig å dele bilder og film i. DA kan man finne det igjen i ettertid, ting som blir posten på tidslinjen «forsvinner» jo raskt.

Ingen damer deltok i år. Vi valgte å kjøre alle i samme klasse, selv om man har mulighet for å dele inn både på alder og f.eks elbiler i egen klasse. Vi vet fra før at Performance Teslaer med 4hjulstrekk og gode sjåfører gjør det meget godt i Autoslalom og det ble Tesla på 1 og 3 plass. på 2 plass kom en annen bil som nærmest er bygget for Autoslalom, Lotus Elise.

Jostein Sjerve og Yngve Ådland, begge med Corvette tok de neste plassene.

– Kjetil Lea

LINKER:

 

— —

INVITASJONEN:
Vi kjører i gang vår tradisjonelle treff også i år. Portene åpner 10. Førermøte klokken 12 og kjøringen starter umiddelbart etter.

Det blir mulig å kjøpe engangslisens på banen. (kr 250 Vippses).

Tidligere har det bare vært amcars som har fått delta, men for å få litt mer deltagere vil vi åpne opp også for litt annet artig. Gi en lyd hvis du kunne tenkt deg å testet bilen din i slalomløypen.

Tidligere har vi kjørt alle i en nybegynnerklasse men vi bestemmer på førermøte om vi feks skal skille på årsmodeller og lage to klasser. Ser for oss at vi skiller på nyere og eldre enn feks 10 år. Egen dameklasse blir det også… Enkle regler. 3 punkt sele må du ha. Det er lov med cabriolet, men du må ha hjelm hvis du skal kjøre med taket nede.

Uformellt og moro! Det blir kiosk med pølser og drikke.

Se Facebook arrangementet her: https://www.facebook.com/events/771580034328015