Autoslalom med AmCar klubben, Eikås, Onsdag 01.05.24

Da var våre to første arrangement vel gjennomført i år. Kanonheldige med været! Smekkfullt på Festplassen om kvelden på årets første cruisenight.

Bra med folk og 23 deltagere i Autoslalomen. Spesielt kjekt med flere langveisfra deltagere (Bømlo først og fremst) og kjekt med 4 damer som stilte. Til neste år får vi kanskje vurdere egen 4wd klasse da disse har vist seg litt i en egen divisjon. Spesielt når det er vått. De er jo også 20-40 år nyere enn de andre.

(mer…)

Autoslalom med Amcar i Bergen, mandag 01.05.23

Det ble en fin dag på Eikås! Kaldt men vi slapp regn! 19 deltagere fordelt på 17 biler er bra.

Det var nok lurt å slippe inn også ikke amerikanske deltagere. Masse publikum! Kiosken ble nesten utsolgt! Tror det må ha vært rundt 100 biler på utstillingen og på banen.

Jeg har laget et album fra dagen det er mulig å dele bilder og film i. DA kan man finne det igjen i ettertid, ting som blir posten på tidslinjen «forsvinner» jo raskt.

(mer…)

Nytt forbund stiftet: Motorsport Norge


Norges nye motorsportforbund; Motorsport Norge stiftes fredag 11. februar av NAF, AMCAR og LMK.

Forbundet er medlemsstyrt og er allerede operativt.

Lisenser vil trolig kunne løses etter påske.

Hvordan / om dette vil kunne påvirke Autoslalom-arrangementene i Norge, får fremtiden vise.

Autoslalom i Lunde, Telemark, lør 30.06.18

ScreenHunter_1219 May. 20 21.28Lørdag 30.Juni arrangeres Street Meet Lunde for 2.gang i Lunde i Telemark, Trollbilens fødested!

Vi er et kombinert treff bestående av bilutstilling og Autoslalom, i fjor hadde vi 225 besøkende biler, hvor av 30 deltok på Autoslalom i 2 ulike klasser i regi av Porsche klubben Norge.

I år arrangerer vi Autoslalom på egenhånd med NBF og KNA på laget.

Tilleggsregler og mer info er nå klar.

(mer…)