Autoslalom og C&C på Varna Kartring, Onsdag 28.06.23

Velkommen til Autoslalåm løp og Cars & Coffee hos KNA Varna.

Lyst til å prøve å kjøre autoslalåm og løp? Onsdag 28. juni vil vi ha et enklere autoslalåmløp som passer for alle nivåer, om du er helt fersk eller har kjørt masse. Dette løpet vil inngå i Varnacupen 2023.

Det vil også være Cars & Coffee fra kl 17.

Løpet vil ha fokus på mer kjøretid enn vanlig løp. Litt mer treningsfokus, men er et fullverdig løp med premie til de tre beste i hver klasse. Løypelengde vil bli satt etter antall deltakere.

Det vil bli kjørt 3 omganger som er obligatorisk, der 2 omganger er tellende som vanlig. Men hvis det er både tid igjen og deltakeren selv ønsker kan man kjøre opptil 5 omganger, slik at man kan forbedre seg enda mer. Det er altså valgfritt om man vil kjøre mer. Dersom det er tid igjen etter at alle har kjørt, kjører det bare trening videre frem til kl. 2000.

Dette blir god trening før NM 26. august.

Alle kan delta hvis de har en registrert bil. Flere førere kan kjøre samme bil. 16-åringer med bestått trafikalt grunnkurs kan delta med ledsager. Har du alltid hatt lyst til å prøve å kjøre et billøp, da er autoslalåm helt perfekt for å starte, du kan stille opp i din vanlige bruksbil og ha det gøy.

Det settes deltakerbegrensning ved de 40 første påmeldte for løp. Påmeldingsfrist er onsdag 28. juni kl. 16.30.

Tidsskjema:

16:00 – Innsjekk/Teknisk/Banebefaring
17:15 – Førermøte
17:30 – Løpsstart
Kjøring fram til kl. 20.00
Premieutdeling etter kjøring

Det konkurreres i følgende klasser:
Kl. 1 Standardbiler
Kl. 2 Modifisert std. og sportsbiler
Kl. 3 Nybegynner
Kl. 5 Debutant med ledsager
Kl. 4 og 6 inngår i kl. 1 og 2 dette løpet etter biltype.

Ved stor deltakelse i kl. 3 Nybegynner, kan klassen bli delt opp etter biltype for kl. 1 og 2.

Startavgift :
Startavgift – Kr. 300,- for alle klasser.
Gratis for de som øvelseskjører i kl. 5, dersom ledsager kjører også!
Startavgift betales ved innsjekk. Kun kort betaling.

Linker:

Lisenser :
Løpet krever gyldig førerlisens for alle skal kjøre. Det kan løses engangslisens på www.bilsportlisens.no, dette koster 220,-. Helårslisens for autoslalåm koster 570,- og kan søkes om på www.bilsport.no. Så man sparer fort dette ved å kjøpe helårslisens. Alle andre førerlisenser(BC, Gokart, Racing etc.) i NBF er gyldige i autoslalåm.
I år skal har vi fått gleden av å arrangere NM i Autoslalåm, hvis man skal delta i NM-klassene og ønsker å oppnå plassering i de klassene, må man ha gyldig årslisens.

RESULTATER: