TRENING Autoslalom + CC, onsdag 16.08.23

KNA Varna inviterte til Autoslalåm trening og Cars & Coffee hos KNA Varna, onsdag 16.08.23.

Dette var siste trening før det kommende Norgesmesterskapet i Autoslalåm 2023, 26. august!

Det ble en fin dag på Varna Kartring, med fint vær og hyggelige folk å prate med.

Noen bilder ble det også – se galleriet.

Vi håper alle som skal delta i NM fikk gjort seg noen erfaringer til de siste justeringene, og ønsker dere lykke til!

BILDER:

 

 

— —

INVITASJONEN:

Velkommen til Autoslalåm trening og Cars & Coffee hos KNA Varna.

Dette er siste trening før Norgesmesterskapet i Autoslalåm 2023, 26. august!

Åpen redusert kafé med mulighet til å kjøpe enkle varer som mineralvann, is etc.

Åpent for alle, autoslalåm er en kjempegøy motorsport for alle aldre. Fantastisk sted å øvelseskjøre.

Test dine ferdigheter med din egen bil mellom kjeglene. Veldig lav risiko, da man kjører en og en, samt kjeglene er myke.

På våre treninger er fokuset på mest mulig kjøretid for alle og at man skal bli en bedre sjåfør. Det er ubegrenset antall runder, og man kan stille seg på nytt i køen etter endt runde. Det blir kjørt med tidtakerutstyr med display som viser tiden når man kommer inn, men det er ikke noe lister eller konkurranse under trening.

Autoslalåm er veldig enkelt, her gjelder vegtrafikkloven. Så har du en bil med hvite/grønne skilt som brukes på vei, samt førerkort eller trafikalt grunnkurs bevis for å øvelseskjøre, kan du delta. Kun krav om hjelm på åpen bil dersom man skal kjøre med taket nede. Det er tillatt med en passasjer foran under treningen, det kreves gyldig lisens på passasjer, se info under. Passasjer skal også fylle ut påmeldingsskjema, det er gratis å være passasjer under trening.

Tidsskjema:
16:30-19:00 Teknisk/innsjekk
17:00 Cars & Coffee
17:00-20:00 Kjøring

Det er ingen forhåndspåmelding, man kan møte opp og melde seg på der. Det er hengt opp QR-kode for påmeldingsskjema ved innsjekk, som skal fylles ut. Man kan gjøre det før man ankommer via denne lenken og gå rett i innsjekk, samt spare tid: varna.no/trening

Priser for trening:
Vanlig treningsavgift: 250,- pr. fører
For t.o.m. 23 år: 150,- pr. fører
Øvelseskjøring: Gratis, dersom ledsager kjører(vanlig treningsavgift).

Lisenser:
Treningen krever gyldig førerlisens for alle skal kjøre, være passasjer eller ledsager. Det kan løses engangslisens pr trening eller løp på www.bilsportlisens.no, dette koster 100,- pr trening og 220,- pr løp. Helårslisens for autoslalåm koster 570,- og kan søkes om på www.bilsport.no. Så man sparer fort dette ved å kjøpe helårslisens. Alle andre førerlisenser(BC, Gokart, Racing etc.) i NBF er gyldige i autoslalåm