Autoslalom i Tvedestrand, lørdag 13.04.24

NMK Tvedestrand inviterte til Autoslalom løp, TDS Motorshow lørdag 13.04.2024.

Totalt var det 25 deltakere, hvorav 5 var «Rookie»‘er, og 2 var «Junior»er.

I Standard klassen var det Jan Petter Haugland som starter sesongen best, og følger opp sine gode resultater fra fjorårets sesong. I år har også Peugeot’en blitt oppgradert til ny type E208, med litt større motor.

Det så ut til å komme godt med, da nummer 2 i dag var Aleksander Pettersen, kun 32 hundredeler bak. Thomas Ludvigsen i sin Audi var også med helt i toppen, men var borti en kjegle, som gjorde at han havnet på 3. plass.

Ellers må vi nevne «Rookie» Mina Pedersen, som kjørte meget bra, og havnet på 6.plass av de 12 i klassen. Også «Junior» med «racenavnet» Max Christian Teilman, kjørte seg også til en fin 8 plass. Uansett, godt kjørt alle sammen.

I Clubsport klassen var det 9 deltakere. Her var det Nils Christoffer Hofgaard, som slo til med bestetider, og vant foran veteranene Ben Anderson og Hans Aga.

Supersport klassen hadde 4 deltakere, og i tidmessig utklassingsstil var det Nils Jakob Gulhaugen som tok seieren hjem her med sin Westerfield.

Vi gratulerer!

RESULTATER:

BILDER:

— —

INVITASJONEN:

NMK Tvedestrand inviterer til TDS Motorshow på 13.04.2024

Påmeldingsfrist er 12.04 kl. 23.59. Påmeldingslink her.
E-post med bekreftelse blir automatisk sendt etter innsendt påmelding, med knapp for å endre svar.

Løpet krever gyldig lisens fra NBF, alle førerlisenser fra NBF er gyldige (Karting, Racing etc.). Hvis man ikke har førerlisens, kan enganglisens kjøpes for løpet. Engangslisens koster 220,- pr. løp, og må kjøpes på forhånd på bilsportlisens.no (Konkurranse – Autoslalåm). Arrangørklubb og dato må stemme med løpet. Ordrenummer fra engangslisens føres på påmeldingsskjemaet innen påmeldingsfristen.

Helårs førerlisens for Autoslalåm koster 590,- og kan ordnes på bilsport.no, ved å sende inn søknad om førerlisens. Søknad for årslisens må være innsendt senest to uker før løp/trening. For deltakelse i NM klassene på NM, må man ha en helårs førerlisens fra NBF.