Autoslalom «Rattmester’n» ABMS, søndag 05.05.24

Asker og Bærum Motorsport arrangerte «Rattmester’n» i Autoslalom på Bærum kommunes anlegg på Rud/Bærum, søndag 05.05.24.

Det var mange deltakere på løpet. Totalt var det 44 deltakere, fordelt på de 3 klassene.

I Standard klassen var det hele 19 deltakere, hvorav 7 av dem var Rookier. Igjen var det Jan Petter Haugland som tok seieren her med sin Peugeot E208.

I Clubsport klassen var det også 19 deltakere, hvorav 11 var Rookier. Her var det Knut Bekkedal i BMW 1-serie, som knep seieren foran Nils Christopher Hofgaard.

Supertsport klassen hadde 6 deltakere, og her var det ingen Rookier. Kim Kartevold var raskest med sin Westfield, foran Nils Jakob, også i en Westfield. På tredjeplass kom Aleksander Pettersen i sin Opel Corsa.

Av de totalt 18 Rookiene som kjørte i dag, var det Mina Pedersen som var best i Peugeot e208. Med hele 8 hundredeler sammenlagt var hun foran nest beste Rookie Max Christian Teilman i BMW Z3.

Flott kjørt alle sammen!

RESULTATER:

BILDER/VIDEO:

 

 

— —

INVITASJONEN:

Rattmester’n hos Asker og Bærum Motorsport

Asker og Bærum Motorsport inviterer til Rattmester’n på 05.05.2024

Tilleggsregler her…

Det settes en deltakerbegrensning ved de 50 første påmeldte. Påmeldingsfrist er 05.05 kl. 10:45.

E-post med bekreftelse blir automatisk sendt etter innsendt påmelding, med knapp for å endre svar.
Ved avmelding, skal det sendes på e-post til post@abmo.no

Løpet krever gyldig lisens fra NBF, alle førerlisenser fra NBF er gyldige (Karting, Racing etc.). Hvis man ikke har førerlisens, kan enganglisens kjøpes for løpet. Engangslisens koster 220,- pr. løp, og må kjøpes på forhånd på bilsportlisens.no (Konkurranse – Autoslalåm). Arrangørklubb og dato må stemme med løpet. Ordrenummer fra engangslisens føres på påmeldingsskjemaet innen påmeldingsfristen.

Helårs førerlisens for Autoslalåm koster 590,- og kan ordnes på bilsport.no, ved å sende inn søknad om førerlisens. Søknad for årslisens må være innsendt senest to uker før løp/trening. For deltakelse i NM klassene på NM, må man ha en helårs førerlisens fra NBF.

LINKER:

Betaling via VIPPS  590058      Konto: 1506.25.22280

Spørsmål? Ta kontakt med post@abmo.no