Autoslalom med AmCar klubben, Eikås, Onsdag 01.05.24

Da var våre to første arrangement vel gjennomført i år. Kanonheldige med været! Smekkfullt på Festplassen om kvelden på årets første cruisenight.

Bra med folk og 23 deltagere i Autoslalomen. Spesielt kjekt med flere langveisfra deltagere (Bømlo først og fremst) og kjekt med 4 damer som stilte. Til neste år får vi kanskje vurdere egen 4wd klasse da disse har vist seg litt i en egen divisjon. Spesielt når det er vått. De er jo også 20-40 år nyere enn de andre.

Skulle vi gått tilbake til å kun tillate amcars hadde vi bare hatt 11 deltager biler pluss de to Teslaene. Og det blir jo vel lite…

Så synes det er greit at litt ungdommer får være med med andre biler for å fylle opp startfeltet. Men vi vil jo prøve å unngå alt for mye vanlige, kjedelige biler…

Jeg har opprettet album til disse to eventene, hvis folk legger inn bilder og film der i stedet for rett på tidslinjen så kan vi finne de igjen i ettertid.

Da er det å mote seg opp til medlemsmøte neste Tirsdag og så årets store event Vårmønstringen på Ikea på Torsdag 9. Mai!

Vel møtt!

BILDER:

RESULTATER:

— —

 

Invitasjonen

1 Mai er det igjen klart for treff med autoslalom på Eikås motorsenter! Action og moro for hele familien.

Gratis inngang. Kiosk.

Engangs lisens kan kjøpes på banen.

Enkle regler, de aller fleste kan delta. Amcars og veteranbiler vil ha en fortrinnsrett, kansje slipper vi til andre hvis tiden tillater det. Vi kjører alle i en klasse selv om det gir ganske store forskjeller på tider og slikt. Dette er jo for moro skyld og får å få testet ut bilen under trygge forhold.

Gratis inngang for publikum. Slalom kjøring koster kr 400 inkludert engangslisens. Førermøte ca 12. Kjøringen begynner 1230.

1. mai er det fest på Eikås motorsenter med autoslalom! Det blir action, moro, og chill vibes for alle! Inngang er fore Reel, så ingen worries. If you drive a «broom broom or like a WasteGate StuTuTu, PTSJJ like me.

Det blir snacks på kiosken, og du kan köpa en licens på platzen hvis du ikke har mistet Diplom lizenzen fra Skjyke skyggen hjå dei Vegvesen hjemme levert i Postkassa di.

Gratis inngang for alle som vil komme og sjekke dette ut. Gratis inngang for publikum.

For de som vil kjøre autoslalom, koster det 400 kr med lisens inkludert.

Førermøte ca 12. Kjøringen begynner 1230.

LINK HER til Facebook arrangementer

Bergen Amcar klubb