Autoslalom Sommerweekend 24, lør-søn 15-16.06.24

Sommerweekend 24 ble arrangert av KNA Varna helgen lør-søn 15-16. juni 2024, her var det masse kjøring og deltakere fra hele landet som kjørte hele 4 løp og trening på to dager.

Det ble en fantastisk helg, været var varslet veldig usikkert på forhånd, men ble tørt og fint vær tre av løpene. Løp 2, Kjeglehviskeren, kom regnet og det ble kjørt 5 omganger gjennom denne teknisk krevende løypa, som gjorde at mange fikk god trening på å kjenne bilen på vått underlag.

Med 4 helt forskjellige løp, ble det 7 forskjellige vinnere over de tre klassene i løpet av helgen. Det var totalt 54 deltakere i løpet av helgen, der løp 1, Svinghjulet, ble flest deltakere på en gang med 52 deltakere. Vi fikk besøk av en Mini klubb, som hadde treff i Moss, som ville bli med på et av løpene.

Tusen takk for alle som deltok og gjorde dette til en minnerik autoslalåm helg, som mange kommer til å huske. Tusen takk til alle funksjonærene som sto på, og ikke minst alle som hjalp til for å gjøre dette til et unikt arrangement. Vi satser på dette blir ikke siste gang med en slik autoslalåm helg!

Fakta over helgen:
54 deltakere
469 omganger kjørt i løp(+ 164 omganger under fri trening, totalt 633)
1407 registrerte tider i løp
611,8 km kjørt i løp
11 timer og 36 minutter kjørt i løp (8 timer og 3 minutter total varighet på løp)
150 berøringer til sammen for alle løpene
14 feilkjøringer til sammen for alle løpene

MEDIER:

RESULTATER:

Link: Arrangørens resultatlister, inkludert sammenlagt resultat: 

— —

INVITASJONEN:

Årets store happening: Sommerweekend 2024!

Mange av plassene fylt opp for helgen, her kommer det flere fra Vestlandet og Midt-Norge som allerede er påmeldt.

Info og påmelding finner man på varna.no/sommerweekend24

Gjerne del og få med kjente på en fantastisk helg på Varna med masse kjøring!

Hvis man vurderer å søke om årslisens før løpet, bør man gjøre det også nå, årslisens for autoslalåm koster 590,-, mot 220,- i engangslisens pr løp, så det er fort tjent inn!

Det er også trening 5. juni hvis man ønsker litt mer kjøring før helgen. På nettsiden over finner man info hvor man skal søke med knapp rett til søknadsskjema.

Autoslalåm Sommerweekend er tilbake igjen i 2024. Lørdag til søndag 15-16 juni blir sommerens happening for Autoslalåm på Varna. Her blir det fartsfylt helg med 4 x løp og trening! Ja, dobbeltløp både lørdag og søndag, og trening før løpstart på lørdag.

Se fullstendige tilleggsregler, info, tidsskjema og påmelding på varna.no/sommerweekend24

Helgen er tilpasset slik at det skal passe bra for de som er på langtur, og da håper vi får samlet igjen deltakere fra hele landet til å kjøre masse autoslalåm.

Det er mulighet for camping i depotområdet hele helgen.

Det er valgfritt om man skal kjøre hele helgen, en heldag eller bare et enkeltløp. Det blir stor variasjon mellom løypene så her blir det noe for alle type biler og kjørenivå.

Så del gjerne dette og meld deg på i dag, dette vil man ikke gå glipp av! Vi gleder oss til å samle hele autoslalåm på Varna.

Innbydelsen:

KNA Varna ønsker velkommen til Autoslalåm Sommerweekend lørdag og søndag 15-16. juni på Varna Kart Ring.

Innbydelsen finner du også på Facebooklinken: https://fb.me/e/5cIFSkmKE

Sammen med Sommerweekend, vil det være Sommertreffet på Varna søndag 16. juni, se eget arrangement: https://fb.me/e/4bPKwGzM2

Nytt i år er at det er nye klasser i Autoslalåm.

  • Standard – Som tidligere Kl. 1: Standardbiler.
  • Clubsport – Ny mellomklasse, basert som tidligere kl.2, men med begrensninger.
  • Supersport – Som tidligere Kl. 2: Modifiserte standardbiler.

I tillegg til klassene, så deltar man nå som ROOKIE eller JUNIOR om man er nybegynner eller øvelseskjører(tidl. kl. 3 og 5). Beste Rookie og Junior i hver klasse premieres.

Mer info om dette kan leses her, og det er en egen kalkulator for å se hvor din bil passer inn i hvilken klasse:
https://autoslalom.no/wp/?p=8011

Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Årslisens for autoslalåm(590,-) kan ordnes på https://bilsport.no/lisenser/ ved å sende inn søknad om førerlisens. Søknad må være innsendt senest to uker før løp/trening. Det kan fort spares inn hvis man har tenkt til å delta på flere løp og treninger i år, mot å løse engangslisens hver gang(100,- pr trening/220,- pr løp).
I år arrangeres det flere autoslalåmløp på Varna:

I tillegg blir det over 10 treninger på Varna utover året, egne arrangementer om dette kommer utover året.