Autoslalom Sommerweekend 24, lør-søn 15-16.06.24

Autoslalåm Sommerweekend er tilbake igjen i 2024, lørdag til søndag 15-16 juni. Her blir det både trening og flere løp under helga. I 2022, samlet vi deltakere fra hele landet og hadde 1 trening og 3 løp, som besto av masse kjøretid.

Her er det bare å komme med ønsker og forslag hvordan helgen skal bli, om det ønskes flere løp om dagen eller et løp pr dag. Lange eller korte løyper, her er det litt åpent og dette skal bli en helg som blir helt super!

Planen er å starte lørdag med trening, og deretter gå over til løp, og mulig for en samling på lørdags kveld.

Vi gleder oss til å samle hele autoslalåm på Varna.

Innbydelsen:

KNA Varna ønsker velkommen til Autoslalåm Sommerweekend lørdag og søndag 15-16. juni på Varna Kart Ring. Her blir det en hel helg med masse kjøring med både trening og flere løp. Mer info kommer.

Sammen med Sommerweekend, vil det være Sommertreffet på Varna søndag 16. juni, se eget arrangement: https://fb.me/e/4bPKwGzM2

Nytt i år er at det er nye klasser i Autoslalåm.

  • Standard – Som tidligere Kl. 1: Standardbiler.
  • Clubsport – Ny mellomklasse, basert som tidligere kl.2, men med begrensninger.
  • Supersport – Som tidligere Kl. 2: Modifiserte standardbiler.

I tillegg til klassene, så deltar man nå som ROOKIE eller JUNIOR om man er nybegynner eller øvelseskjører(tidl. kl. 3 og 5). Beste Rookie og Junior i hver klasse premieres.

Mer info om dette kan leses her, og det er en egen kalkulator for å se hvor din bil passer inn i hvilken klasse:
https://autoslalom.no/wp/?p=8011

Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Årslisens for autoslalåm(590,-) kan ordnes på https://bilsport.no/lisenser/ ved å sende inn søknad om førerlisens. Søknad må være innsendt senest to uker før løp/trening. Det kan fort spares inn hvis man har tenkt til å delta på flere løp og treninger i år, mot å løse engangslisens hver gang(100,- pr trening/220,- pr løp).
I år arrangeres det flere autoslalåmløp på Varna:

I tillegg blir det over 10 treninger på Varna utover året, egne arrangementer om dette kommer utover året.