TRENING: Autoslalom, «C&C»2, KNA Varna, ons 10.04.24

Velkommen til CONES x COFFEE hos KNA Varna med Autoslalåm trening og Cars & Coffee.

Denne treningen vil være nybegynnervennlig, med en enkel løype , samt vi kommer til å være bidra med å sitte på, komme med tips og hjelpe med å komme i gang med autoslalåm. Så har du lyst til å prøve Autoslalåm, kom med bruksbilen og ha det gøy hos KNA Varna.

Tidsskjema:

16:30-19:00 Teknisk/innsjekk
17:00 Cars & Coffee
17:00-20:00 Kjøring

Åpen redusert kafé med mulighet til å kjøpe enkle varer som mineralvann, is etc.

Åpent for alle, autoslalåm er en kjempegøy motorsport for alle aldre. Fantastisk sted å øvelseskjøre. Test dine ferdigheter med din egen bil mellom kjeglene. Veldig lav risiko, da man kjører en og en, samt kjeglene er myke.

På våre treninger er fokuset på mest mulig kjøretid for alle og at man skal bli en bedre sjåfør. Det er ubegrenset antall runder, og man kan stille seg på nytt i køen etter endt runde. Det blir kjørt med tidtakerutstyr med display som viser tiden når man kommer inn, men det er ikke noe lister eller konkurranse under trening.

Autoslalåm er veldig enkelt, her gjelder vegtrafikkloven. Så har du en bil med hvite/grønne skilt som brukes på vei, samt førerkort eller trafikalt grunnkurs bevis for å øvelseskjøre, kan du delta. Kun krav om hjelm på åpen bil dersom man skal kjøre med taket nede. Det er tillatt med en passasjer foran under treningen, det kreves gyldig lisens på passasjer, se info under. Passasjer skal også fylle ut påmeldingsskjema, det er gratis å være passasjer under trening.

Det er ingen forhåndspåmelding, man kan møte opp og melde seg på der. Det er hengt opp QR-kode for påmeldingsskjema ved innsjekk, som skal fylles ut. Man kan gjøre det før man ankommer via denne lenken og gå rett i innsjekk, samt spare tid: varna.no/trening

Priser for trening:

Treningsavgift: 250,- pr. fører
Ekstra fører på samme bil: 150,- pr. fører
Øvelseskjøring: Gratis, dersom ledsager kjører(vanlig treningsavgift).

Treningen krever gyldig førerlisens for alle skal kjøre, være passasjer eller ledsager. Det kan løses engangslisens pr. trening eller løp på www.bilsportlisens.no, dette koster 100,- pr. trening og 220,- pr. løp. Helårslisens for autoslalåm koster 590,- og kan søkes om på www.bilsport.no. Så man sparer fort dette ved å kjøpe helårslisens. Alle andre førerlisenser(BC, Gokart, Racing etc.) i NBF er gyldige i autoslalåm

— —

Bilder fra treningen

Video fra treningen: