TRENING: Autoslalom, «C&C»5, KNA Varna, onsdag 05.06.24

Velkommen til CONES x COFFEE hos KNA Varna med Autoslalåm trening og Cars & Coffee.

TIDSSKJEMA
16:30-19:00 Teknisk/innsjekk
17:00 Cars & Coffee
17:00-20:00 Kjøring

Åpen redusert kafé med mulighet til å kjøpe enkle varer som mineralvann, is etc.

Åpent for alle, autoslalåm er en kjempegøy motorsport for alle aldre. Fantastisk sted å øvelseskjøre. Test dine ferdigheter med din egen bil mellom kjeglene. Veldig lav risiko, da man kjører en og en, samt kjeglene er myke.

På våre treninger er fokuset på mest mulig kjøretid for alle og at man skal bli en bedre sjåfør. Det er ubegrenset antall runder, og man kan stille seg på nytt i køen etter endt runde. Det blir kjørt med tidtakerutstyr med display som viser tiden når man kommer inn, men det er ikke noe lister eller konkurranse under trening.

Det er tillatt med en passasjer foran under treningen, det kreves gyldig lisens på passasjer, se info under LISENS. Passasjer skal også fylle ut påmeldingsskjema, det er gratis å være passasjer under trening.

Autoslalåm er veldig enkelt, her gjelder vegtrafikkloven, så kravene er:
– Førerkort eller trafikalt grunnkurs bevis for øvelseskjøring
– En bil med hvite/grønne skilt som brukes på vei
– Bilen må være fri for løse gjenstander og ha minimum 3-punkt sikkerhetsbelte.
– Batteri og førerstol skal være godt festet, samt bilen skal være fri for lekkasjer
– KUN krav om hjelm om man skal kjøre åpen bil uten taket oppe

Påmelding til trening gjøres enten ved oppmøte og man fyller ut påmeldingsskjema ved å skanne QR-kode ved innsjekken, eller så kan man på forhånd gjøre det på varna.no/trening, og gå rett i innsjekk, samt spare tid.

LINKER:

Link til arrangementet på Facebook

PRISER FOR TRENING

Treningsavgift: 250,- pr. fører
Ekstra fører på samme bil: 150,- pr. fører
Øvelseskjøring: Gratis, dersom ledsager kjører(vanlig treningsavgift).
Engangslisens: 100,- pr. deltaker kjøpes på bilsportlisens.no/produkt/trening-autoslalom/

LISENS

Treningen krever gyldig førerlisens for alle skal kjøre, være passasjer eller ledsager. Det kan løses engangslisens pr. trening eller løp på www.bilsportlisens.no, dette koster 100,- pr. trening og 220,- pr. løp. Helårslisens for autoslalåm koster 590,- og kan søkes om på www.bilsport.no. Så man sparer fort dette ved å kjøpe helårslisens. Alle andre førerlisenser(BC, Gokart, Racing etc.) i NBF er gyldige i autoslalåm.

HUSK! Velg «KNA Varna» som Arrangørklubb på Engangslisensen, samt dato fra/til treningsdagen.

Etter innsjekk blir det tatt en enkel teknisk på bilene, tips før teknisk er å sørge for bilen har godkjente dekk for vei med nok mønsterdybde. At alt av løse gjenstander er tatt ut av bilen før kjøring. Sørg for at batteriet sitter fast, samt stol og belter også er i god stand.

Viktigste er at dere skal ha det gøy, samt lære og kjenne bilen på trygge områder.

Velkommen!