Autoslalom på Eikås, VC2, søndag 28.04.24

Hordaland Motorsport inviterte til årets andre Autoslalom løp i Vest Cup, søndag 28.04.24 på Eikås Motorsenter.

Det var lovet fint vær, og løpsleder Terje satte opp en forholdsvis lang løype, slik at man skulle få kjørt en god del i dag.

Svært gledelig å se at så mange deltakere stilte til start. Hele 44 deltakere var klar, og det er nærmest ny rekord.

Vi skal også nevne at når så mange deltakere stiller, så blir det litt venting mellom omgangene når 44 skal gjennomføre sin omgang. Men folket var tolmodige, og det var god stemning blant de oppmøtte.

I Standard klassen var det 8 deltakere, der vi hadde 3 Rookier og 1 Junior blant dem. Undertegnede var med i toppen, men hadde ikke beste rundetid. Jeg hadde fått lånt broderen sin nye MG4, og synes det var en artig bil på banen – men litt tung og krengete. Grunnet at jeg måtte på jobb, fikk jeg kjørt også min tredje omgang på tørt føre, før jeg måtte løpe. Det gjorde at jeg fikk 3 omganger på tørt, mens de andre fikk sin 3. omgang på vått føre. Så jeg var nok litt heldig her i dag, når jeg klatret helt til topps. Da får jeg berømme Øystein Blom på andre plass for fremdragende kjøring uten berøringer med sin Fiesta. Takker også broderen for lånet av bilen.

Clubsport klassen var den desidert største klassen med hele 30 deltakere. Mange Rookier var med her, og kjørte meget bra. Beste Rookie her var Sondre Bjørndal, som kom på 7.plass med sin VW Golf. Vinneren i denne klassen var vår eldste veteran, Hans Aga, i sin kjappe Ford Fiesta . Godt kjørt av ham i dag, og en velfortjent seier! Leifen kom også i dag på en andre plass.

I Supersport klassen var det 6 deltakere, hvorav 2 var Rookier. Stian Aarskaug tok seieren med sin Mod3Performance++. Robert Aasmul var tilbake etter gammalt, og kom seg helt opp på en 2. plass foran Martin Bergo på 3. plassen. Beste Rookie i denne klassen var Jonas Aasmul, i pappas lånte bil. Godt kjørt av debutanten, som ikke var veldig mange sekunder etter sin far. Her blir det nok en fight fremover!

Vi gratulerer alle vinnerne, og også deltakerne som var med oss i dag. Vi takker også våre trofaste funksjonærer, som holdt ut på banen i hele dag!

Neste løp hos oss, blir 9. juni på Eikås Motorsenter.

Takk for denne gang, og vel møtt til neste løp!

RESULTATER:

BILDER/VIDEO:

— —

Invitasjonen:

Hordaland Motorsport, inviterer til sesongens andre Vest Cup løp i Autoslalom på Eikås Motorsenter i Bergen, søndag 28.04.24.

Løpet er tellende i årets Vest Cup.

Vest Cup består av totalt 5 løp i år, der inntil 4 løp er tellende – se terminlisten.

Tidsskjema:

Påmelding og teknisk kontroll fra ca. kl. 09:30 og fram til kl. 10:45, førermøte kl. 11:40 og løpsstart kl. 12:00.

Priser:

Pris for å delta er kr. 400,- for Standard, Clubsport og Supersport.
Pris for å delta er kr. 200,- for «Rookie».
Pris for å delta er kr. 100,- for «Junior».

Lisenser:

For dem som ikke har årslisens, må man kjøpe engangslisens kjøpes på NBF sine sider: https://www.bilsportlisens.no/produkt/konkurranse-autoslalom/, og koster kr. 220,-, og gjelder for ett løp.

For de som har årslisens minner vi om at denne ikke er gyldig uten at medlemskap i aktuell klubb er betalt. (Medlemskontingent til Hordaland Motorsport kan betales på stedet, på Vipps – les mer HER)

Årslisens koster kr. 590,- (Kr. 480,- for junior). Spar tid og penger, og kjøp årslisens!

Linker:

Annet:

Vi ønsker at flest mulig gjør påmeldingen på elektronisk skjema. PÅMELDING HER

All betaling via Vipps

Følg anvisningene fra teknisk kontrollør ved teknisk kontroll.

Møt opp tidlig for å få tid til å «komme på plass» med registrering og teknisk kontroll.

Vel møtt til gamle og nye autoslalom deltakere! Kom og prøv deg i en spennende ferdighetsløype på Eikås banen.

Husk at det viktigste er å delta, ikke å få best tid!! Spørsmål, ta kontakt med Terje Villanger, Tlf. 97 15 62 42.